tirsdag den 16. juni 2009

Lady


Ønskeset

Boots fra Shopbop.com, kjole fra Asos

iiiihh.. jeg ville rigtig gerne have fingrene i de her sager, men jeg bliver altså nød til at spare lidt på pengene til min Milanotur.
Det ville bare se så flot ud med bare ben og så kjolen til med en masse smykker. Det må blive i min drømmeverden indtil videre.
God tirsdag!

søndag den 14. juni 2009

Jeg er træt af...

at alle modebloggere efterhånden ligner hinanden! Jeg er træt af afblegede bukser med huller i, Alexander Wangs Brenda taske som stort set sidder på alle modebloggers arme. Og jeg er træt af aldoskoene. Jeg synes personligt det er lidt til grin at der er så mange københavnere og modebloggere der render rundt med samme tøj. "Gud hej, hvorfor har du min Brenda-taske på skulderen?? når nej, sorry. Jeg glemte at du bare er en af de 77.899 mange der har en Brenda-taske". Kan i ikke se det komiske? Jeg vil da indrømme at jeg også fristes til at købe disse ting når de bliver rost til skyerne på diverse modeblogs, men come on. Fordi en blogger har en taske, betyder det nødvendigvis ikke at ALLE københavnere skal rende rundt med den samme taske. Jeg savner en ny trend :D en rigtig lækker smækker en, som er bredere end kun et par klor-blegede bukser.

fredag den 12. juni 2009

Stine & regn

Jeg elsker regnvejr

tirsdag den 9. juni 2009

Ash


Jeg drømmer om de her sko fra Ash. Gør i?


Zoe Kravitz


søndag den 7. juni 2009

Dagens outfit


sko H&M, Strik H&M, Kjole Whyred, Taske Miu Miu

lørdag den 6. juni 2009

Tankestrøm + læbepomader

Jeg har i den seneste tid, været dybt koncentreret om mine eksamener, men så kom jeg til at tænke på noget; hvad vil det egentlig sige at være klog? jaja, kald mig bare nørd, men hvad vil det egentlig sige?
For man kan jo være klog på mange måder. Menneskeklog & bogklog/talklog (hvis der er noget der hedder det)
Men når man tænker sådan fagligt klog, hvad vil det så sige? Fordi man kan jo være klog ved, at man læser utrolig meget og får sin viden derfra. Men det kan også være, ens mor eller far er klog, og så har arvet det fra dem. Man kan også være god til at huske, og dermed have en masse paratviden.
Men at være klog, er det ikke bare en blanding af alle 3 ting?
det tror jeg min konklusion må være :-)

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg ELSKER læbepomader! Jeg har stort set altid en på mig, og når jeg skal til fest nøjes jeg med lidt læbepomade på læberne. Jeg synes faktisk det ser bedre ud til mig, med læbepomade på læberne end en overdrevet glitter-glammer lipgloss der alligevel på en mystisk måde altid ender i mit hår. Hm, fedt!

Jeg synes, i lige skal have lov til at smugekigge til mine ynglings læbepomader!


læbepomade fra MAC med bl.a mandelolie


Carmex læbepomade





Eight hour cream

Kærlighed ved første blik

Altså jeg har simpelhen en kærlighed til Alexander Wang som aldrig før. Jeg er fuldstændig forelsket i deres tøj, og især det her tøj!





fredag den 5. juni 2009

Manhatten dolls/Topshop


Skøn jakke fra Topshop

torsdag den 4. juni 2009

jeg elsker

LA ROUX MED "IN FOR THE KILL"

dagens sæt

Shorts: H&M, Bluse: vintage, Øreringe & sølvarm: H&M, Øverste armbånd: Vintage

Lige et glimt af dagens tøj. Mit skab ligner noget fra anden verdens krig, og for ikke at snakke om mit værelse, hvor der ligger alt fra: Blade, skolebøger, tøj, tasker og andre pakkenelikker.
Åhha, jeg må hellere få fingeren ud!
Ha en lækker torsdag.
'.Stine

tirsdag den 2. juni 2009