mandag den 18. maj 2009

I H&Ms skattekammer + ZARA

I går var jeg med min gode veninde, Cilia, ude og kigge lidt i forskellige butikker i håbet om at finde nogle 'musthaves'. Jeg endte med en del poser, skønt! Jeg synes selv armbåndet er helt fantastisk. Det minder utrolig meget om det halskæde, som der på et tidspunkt var i butikken men som (desværre) blev udsolgt så hurtigt at jeg ikke nåede at skaffe mig en. Men nu har jeg armbåndet, og det synes jeg er rigtig fint :-)
Alle tingene er fra H&M, undtagen den nudefarvede blazer (som i øvrigt også er ny)

2 kommentarer:

 1. Hej Stine. Tusind tak for din kommentar på min blog. Jeg er crazy med din nude blazer, som du også kunne se jeg havde på min ønskeliste på min blog. Troede den ikke kun fås mere i Zara, hvornår har du købt den og hvor meget koster den?
  Lige et spørgsmål til: Hvordan stødte du på min blog? Den er nemmelig ret ny.
  Din blog virker også fed og jeg vil ligeså følge den. Du kommer på min linkliste med det samme, håber du vil gøre det samme.
  /Nana fra www.alleyesonfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej Nana!
  Ja, den er nemlig super fed. Jeg købte den for nogle måneder siden, og det var rent held at den lige hang i butikken. Jeg havde også regnet med at den var udsolgt? Men jeg synes jeg så den hang her igen her for nyligt. I den Zara der ligger på strøget (ved siden af Matas)

  - Jeg kan faktisk ikke huske det :-) jeg tror du havde skrevet en kommentar til en blog jeg allerede var bekendt med, og så havde du vidst linket din blog, og så tjekkede jeg den lige. Men super fed blog du har dig!

  - Jo self. Du kommer på min linkliste.
  - Stine
  p.s den kostede 800 vidst nok.

  SvarSlet

Del dine tanker!