torsdag den 31. december 2009

mandag den 28. december 2009

Byttedag


I dag skal jeg bytte gaver som så mange andre. Jeg skal have byttet makeupbørster fra MAC, en bruuns bazaar top, en whiite buksedragt og en chanel neglelak.

Så må jeg bare håbe der ikke er ALT for mange mennesker derude, selvom der nok er :-(

tirsdag den 22. december 2009

Beauty Beauty Beauty


Del dine bedste skønheds/makeup tips i kommentarfeltet!

Nastygal



Jeg synes den her jakke fra Nastygal er så flot!
Måske det skulle være min julegave fra mig selv?

fredag den 18. december 2009

help help help

Godmorgen alle blog'inder :)
Jeg sad lige og snusede på Asos hjemmeside, og fandt ud af jeg faktisk mangler et par ballerinaer. Jeg går normalt ikke med stiletter til "normale fester", kun modelfester, fordi jeg er så høj (182). Og da jeg skal til fest på søndag tænkte jeg, at de her måske kunne være passende.


Hvad synes i? kan i lide dem?

torsdag den 17. december 2009

Daily bread



Tro det eller lad vær', men nu kan du købe brød (!!!) af forskellige designere. Jeg tror det er ment som ren spas, men priserne er jo helt vild dyre!
Men hvis du endnu ikke lige har fundet Mors perfekte gave, hvad med så ikke at stikke hende en" Louis Vuitton bolle"??? ;)

onsdag den 16. december 2009

Summerbird


Sådan en fætter skal jeg lige til at sætte tænderne i.. Mhmm.

tirsdag den 15. december 2009

mandag den 14. december 2009

zzzzzzzzzz


Kender i det når man stadig er træt, også selvom man har fået masser af søvn.
Sådan har jeg det right now. Jeg kom hjem fra skole halv 3 og magtede ligepræcis intet! Så lagde jeg mig ind i sengen og sagde til mig selv: "Jeg sover en halvtime Stine", men nææææ nej, sådan skulle det ikke gå. Jeg sov 4 ½ time og jeg er stadig træt!!!
Og hver morgen når man kravler ud af sengen i bar jammerhed så siger man aaaaltid til sig selv:" I aften går jeg tidligt i seng!!!
Fakta er bare at man aldrig får det gjort :-) ihvertefald ikke mig.

14 december


Source: Vogue
Det er virkelig mærkeligt at tænke på at der kun er så få dage tilbage til jul! Jeg glæder mig som et lille barn.
Nu vil jeg smutte til sidste modul.

lørdag den 5. december 2009

Fitflops



Ja, det er altså navnet på den her sko. Fitflops træner din ryg, balder, og ben mens du går. Det er dokumenteret, og kendisser som Heidi Klum, Oprah Winfrey, Maria Cross og Mischa Barton er blevet spottet med dem på. Nu er de skrevet på min ønskeseddel :)

Asos



Jeg synes den her kjole, fra Asos, er så smuk! Hvad synes i?
Den koster 912 kr.

torsdag den 3. december 2009

I dag


Vågnede jeg ved at mit vækkeur ringede kl. 6:30. Som hver morgen fiser jeg rundt i huset, for det er alligevel kun 40 minutter, jeg har til at gøre mig færdig i.

Nå, men da jeg sad ved morgenmaden fik jeg det pludselig dårligt, og ja.. nu ligger jeg på sofaen med min dyne, aaaarh. Det er nu alligevel rart.

Jeg åbnede forresten min The body shop pakkekalender, og deri var der en white musk olie til hjemmet. Mhmmm, så jeg tror jeg senere vil gå en lang tur med min hund, hvis jeg orker. Og så hjem med dyne, the og duftlys.