lørdag den 26. september 2009

Designer Forum

I dag har jeg været på Designer Forum med Theresa. Det var virkelig hyggeligt. Også selvom vi måtte vente en halv time i kø, hvor der blev bandet og svovlet. Men ind kom vi :D og jeg må sige det var nogle gode kup, til fantastiske priser! Theresa fik nogle rigtig fine cowboystøvler, en provider læderjakke (500 kr!!! :O), en sort kjole fra millium, et par Camilla stærk bukser og nogle hvide velourbukser.
Jeg fik hittet mig følgende:
Et par lædershorts fra Provider. Før 1300,- nu 300 kr!

En Acne nederdel til 250,- med fine draperinger.


Og da jeg stod i Weekday, efter vi havde været til messe, kunne jeg ikke dy mig, og snuppede de her sko!

fredag den 25. september 2009

kender i det

når man er fuldstændig optaget af noget? lige for tiden er det sko jeg er optaget af! & de her sko måtte gerne snart lande i min skosamling!

Øverst: Tabitha Simmons, Jeffrey Campbell, Christian Louboutin og Burberry Prorsum

torsdag den 24. september 2009

vintage vogue


spasser AT

jeg drukner snart i AT! puh jeg synes det er en hård omgang. Jeg troede jeg var færdig, men nææææ nej. Så dukker en fæl og grum perspektivering PLUDSELIG op. Bare ud af den fra luft. Og den skal jeg selvfølgelig også bøvle med nu. Hmm!

Nu glæder jeg mig rigtig meget til i morgen. Der skal jeg nemlig ud og have lækker mad med en ven + dagens optur: 1 motherfucking modul!!! hell yeah.
jeg har nu besluttet at være mere aktiv på min blog :)

lørdag den 12. september 2009

rika

Den her fine t-shirt fra Rika blev min i dag. Jeg er så glad for den, og ved den bliver en hitter med en strikcardigan udover.