søndag den 31. maj 2009

som født på ny

okay, tro det eller lad vær'. Men jeg var i vandet i dag for første gang i år! Jeg må indrømme, at det tog mig lang tid, før jeg dyppede min vinterblege hud ned i isvandet, men Pierre overtalte mig til sidst. Intet skønnere end at svinge håret stolt tilbage på den nøgne hud, og derefter lægge sig ind på tæppet, mens hjertet banker derudaf som nogle galoperende heste.

lørdag den 30. maj 2009

Åh etsy

Jeg er blevet forelsket i hjemmesiden http://www.etsy.com/, hvor der er de fineste vintage boots blandt andet.

Jeg elsker de her

torsdag den 21. maj 2009

Urban Outfitters
















I'm in love






Jeg tror ganske enkelt jeg er blevet forelsket. Nemlig i de her skønne sko fra skattekammeret Ebay.com. Man kan virkelig finde mange fine ting på den side! Jeg husker ikke helt hvor de er fra. (Ikke så heldigt) er der nogen der tilfældigvis ved det?

tirsdag den 19. maj 2009

sommer inspiration


Jeg synes billederne her, fra det spanske Vogue er utrolig inspirerende og smukke. Jeg elsker modellen, badetøjet og stemninge.

mandag den 18. maj 2009

All made by me


udklip fra DANSKMAGAZINE

I H&Ms skattekammer + ZARA





I går var jeg med min gode veninde, Cilia, ude og kigge lidt i forskellige butikker i håbet om at finde nogle 'musthaves'. Jeg endte med en del poser, skønt! Jeg synes selv armbåndet er helt fantastisk. Det minder utrolig meget om det halskæde, som der på et tidspunkt var i butikken men som (desværre) blev udsolgt så hurtigt at jeg ikke nåede at skaffe mig en. Men nu har jeg armbåndet, og det synes jeg er rigtig fint :-)
Alle tingene er fra H&M, undtagen den nudefarvede blazer (som i øvrigt også er ny)